TEDx Piața Unirii Ed – 11.11.2023

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la TEDx Piața Unirii ED, au urcat, pe aceeași scenă de la Teatrul Evreiesc de Stat, atât Ligia Deca, ministrul Educației, cât și elevi, părinți, practicieni și specialiști uniți în jurul misiunii noastre comune - educația.
Am avut multe de învățat și din discursurile valoroase ale practicienilor și specialiștilor. La fel de important a fost să le dăm microfonul și elevilor care ar trebui să se afle în centrul procesului educațional!
Am auzit multe puncte comune între ceea ce a spus ministrul Educației și ceea ce au susținut copiii. Și foarte multe au legătură cu mentalitatea, cu atitudinea încurajatoare, empatia și deschiderea de a aprecia progresele în învățare și nu numai.
Discursurile prezentate la TEDx PiațaUnirii ED urmează a fi editate și urcate pe platforma TED în scurt timp. Puteți urmări pagina de Facebook a evenimentului pentru noutăți.
Mulțumim tuturor celor implicați: speakerilor, partenerilor, echipei de zeci de voluntari implicați în organizarea acestui evenimentul inițiat cu curaj de tânărul Alex Vesa, alumni Teach for Romania și organizat cu sprijinul Federației "Coaliția pentru Educație"!
TEDx PiațaUnirii ED a avut loc datorită sprijinului partenerilor și sponsorilor evenimentului:
  • BCR, partener principal
  • Dupănoi.ro, platforma de sustenabilitate a Coca-Cola HBC, în calitate de partener platinum
  • Federația Coaliția pentru Educație, partener strategic
  • Teach for Romania, Questfield School, Institutul Pedagogic, European Mentoring and Coaching Council, Școala de Valori, parteneri pentru dezvoltare

Sponsori:

Enayati Medical City
Eagle Energy Group - EEG
Destiny Park Romania
Nemira
Cărturești
Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri pentru producția și logistica evenimentului: Teatrul Evreiesc de Stat, Orange Business, De’Longhi România, QZine Catering, High Five’s International, WeMaster, SiMovies.
Câteva fotografii de la eveniment:
  

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

No Comments Yet.

Leave a comment