Consiliu Director

Daniela Vișoianu
Președinte
Daniela Vișoianu coordonează mai multe proiecte dedicate copiilor și dezvoltării de structuri de economie socială în cadrul Asociației C4C Communication for Community. Daniela combină rolurile de părinte, manager de proiect, profesor asociat în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială și antreprenor în domeniul consultanței în resurse umane și managementul proiectelor europene.
Emanuel Beteringhe
Vicepreședinte
Emanuel Beteringhe coordonează rețeaua de asociații și cluburi care formează Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR). În același timp, Emanuel activează ca trainer asociat pentru Human Invest, una din companiile de top de training și consultanță și altfel, se bucură să lucreze cu cadre didactice, studenți și elevi.
Alexandru Ghiță
Alexandru Ghiță este fondatorul EDUCATIVA – un grup de întreprinderi sociale în domeniul educației. Printre proiectele inițiate de Alexandru se numără RIUF, EDMUNDO, UNIVERSALIO, REVIRO, Optiuni.ro, AdmitereOnline.ro. Utilizând experiența din cadrul programului de MBA de la INSEAD, Alexandru susține creșterea competitivității sistemului educațional românesc, cel mai recent proiect în care s-a implicat fiind lansarea EA - The Entrepreneurship Academy – prima universitate de antreprenoriat din România.
Cristina Cristea
Cristina Cristea este co-fondator al Universității Alternative. De peste 10 ani lucrează cu tinerii, sustinându-i atât prin programe individuale de mentorat și coaching, cât și în programe de training. Temele de interes sunt antreprenoriatul, îmbunătățirea proceselor din organizații prin Lean Six Sigma și educația.
Diana Certan
Diana Certan are 15 ani de experiență în organizații non guvernamentale (ONG); expertiza sa este în management organizațional, management de proiect, dezvoltare modele și programe educaționale experiențiale (learn by doing), strângeri de fonduri, evaluator, formator de formatori. Începând cu mai 2015, Diana este director de comunicare și fundraising pentru Organizația Umanitară CONCORDIA. În perioada 2004–aprilie 2015 Diana a fost unul dintre actorii cheie în dezvoltarea modelului educațional IMPACT (program al Fundației Noi Orizonturi) la nivel național (150 de școli și licee) și internațional (10 țări), în calitate de Manager.
Octavia Borș
Octavia Borș a absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității Babeș Bolyai, Cluj Napoca. Ca parte din echipa Fundației Noi Orizonturi, Octavia a contribuit la dezvoltarea programului educațional IMPACT (implementant în peste 100 de școli din România) având pe rând rolul de mentor, trainer internațional (Nicaragua, Germania, Armenia etc.), manager de proiect și director de program. În prezent, Octavia Borș colaborează cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, în numele Fundației Noi Orizonturi pentru îmbunătățirea metodologiei de organizare a programului Școala Altfel.
Simona David-Crisbășanu
Simona David Crisbășanu promovează schimbarea culturii organizaționale a școlii prin colaborarea profesori-elevi-părinți și prin coaching. Lider al Asociației ROI, Simona a inițiat proiectul Zburd-Educaţie prin coaching, care a condus la îmbunătăţirea semnificativă a performanţelor unor licee dezavantajate, prin lucrul în echipă profesori-elevi-părinți-comunitate. A produs filmul documentar „Ba se poate!” și a lucrat cu sute de profesori, elevi și părinți, în calitate de facilitator/coach de echipă și formator. În 2014, Simona a fost nominalizată de către Foreign Policy România printre cei 100 de români care prin puterea ideilor sau a exemplului mișcă lucrurile în România, iar revista Avantaje i-a acordat premiul “Femeia Anului 2014 pentru Excelență în Educație”.