Restart în Educație

Cum a început totul?

În 2012, Restart în educație a fost o competiţie care a găsit și a susținut cele mai bune idei online prin care să se transforme educația. Punctul său central a fost reprezentat de o platformă dedicată inovaţiei în educaţie creată printr-un parteneriat între Romanian-AmericanFoundation, TechSoupRomânia și CROS.

Între 23 și 25 noiembrie a fost organizată NeConferința Restart în Educație, pentru a oferi tuturor un spațiu deschis în care să fie expuse ideile de inovație în educație.

Proiectele care au fost generate, organizațiile care s-au implicat și în special oamenii care au venit în contact cu Restart în Educație au generat energia unei comunități dornice să colaboreze pentru a contribui la transformarea educației din România.

Astfel, din acel moment, Restart în Educație și-a turat motoarele pentru a dezvolta comunitatea inovatorilor în educație din România.

Ce s-a întâmplat în comunitate?

În 2013 a organizat o serie de întâlnire ale comunității, NeConferința RestartEdu 2013 și prima ediție a taberei RestartEdu.

În 2014 am continuat seria întâlnirilor comunității, organizând cea de-a doua ediție a taberei RestartEdu pe 5-7 septembrie și NeConferința RestartEdu pe 29 noiembrie.

În 2015 am început anul cu un refresh, RestartEdu Refresh în care am discutat despre oamenii care transformă educația din România.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0